x
x

TakeCare. među 40 najboljih domaćih mobilnih aplikacija

  05.10.2022.

BUG, najpopularniji tehnološki web portal u regiji, donosi kratki pregled i izbor ponajboljih domaćih aplikacija. Među njima je i TakeCare, digitalno rješenja iz PLIVE, namijenjeno prvenstveno pacijentima i njihovim njegovateljima.

TakeCare. među 40 najboljih domaćih mobilnih aplikacija

U prosjeku, većina nas na pametnim telefonima provodi više od tri sata dnevno, a to ujedno znači i da veći dio tog vremena trošimo koristeći raznovrsne aplikacije. U moru svjetski poznatih aplikacija, sve je više i onih koje su proizvod domaće pameti. Cilj ovog izbora najboljih bio je istaknuti one dobre aplikacije koje nisu nužno morale biti visoko na ljestvici popularnosti, ali su svojom funkcionalnošću, izvedbom ili namjenom opravdale svoje mjesto na popisu najboljih. Među 40 najboljih nalazi se i TakeCare aplikacija - inovativno rješenje iz Plive.

TakeCare je razvijen kao podrška pacijentima i njegovateljima. Radi se o korisnoj aplikaciji  koja pomaže da se propisana terapija uzme na vrijeme i pravilno. Pritom omogućuje i da se unesena vrijednost različitih parametara (krvni tlak, šećer u krvi, tjelesna masa, razina boli) može pratiti na jednom mjestu. Skeniranjem kutijice PLIVINOG lijeka pacijent dobiva sve potrebne informacije o lijeku, načinu i rasporedu uzimanja, točnom doziranju, a može dobivati i pametne podsjetnike.

U Plivi aktivno pratimo trendove na području digitalizacije te razvijamo alate u želji da dodatno doprinesemo unapređenju procesa u zdravstvenom sustavu, ali i direktnom liječenju pacijenata.

Više o aplikaciji na linku: TakeCare

Izvor: BUG

VEZANI SADRŽAJ > <