x
x

Knjižnica

Dobro došli u našu virtualnu knjižnicu u kojoj možete pregledavati indeksirane hrvatske časopise na hrvatskom i engleskom jeziku.

 • Medicus

  Medicus

  Časopis MEDICUS, namijenjen liječnicima i stručnjacima srodnih struka, donosi: izvorne znanstvene radove, stručne, pregledne, edukativno-informativne radove, osobito radove s područja suvremene farmakoterapije, kliničkih ispitivanja i terapijskih iskustava u primjeni lijekova PLIVE, stručne radove s područja proizvodnje lijekova, dijagnostičkih sredstava i ljekovitih supstancija PLIVE. Rješenjem NEWSPD/22015/S/W časopis MEDICUS je indeksiran u EMBASE/Excerpta Medica.

 • Suradnja s časopisima na hrvatskom jeziku

 • Farmaceutski glasnik

  Farmaceutski glasnik

  Časopis Farmaceutski glasnik je službeni, mjesečni stručni časopis Hrvatskog farmaceutskog društva, na hrvatskom jeziku. Izlazi od 1945. Objavljuje izvorne znanstvene i stručne radove, pregledne članke, priloge o ljekarničkoj praksi, povijesti ljekarništva, novosti iz zdravstvenog zakonodavstva, prikaze knjiga i časopisa, razna izvješća iz područja farmacije.

 • Infektološki glasnik

  Infektološki glasnik

  Infektološki glasnik je znanstveno stručni časopis za infektologiju. Časopis izlazi četiri puta godišnje, a indeksiran je u bazi Skopus. Rukopisi i članci šalju se Uredničkom odboru Infektološkog glasnika.

 • Liječnički vijesnik

  Liječnički vijesnik

  Časopis Liječnički vjesnik, glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora, objavljuje uvodnike, stručne i znanstvene radove, preglede, prikaze bolesnika, lijekova i metoda, preliminarna znanstvena i stručna priopćenja, osvrte, pisma uredništvu, prikaze knjiga, referate iz literature i druge priloge uz uvjet da već nisu u istom obliku objavljeni u drugim časopisima ili knjigama. Indeksiran je u Index Medicus/Medlineu.

 • Suradnja s časopisima na engleskom jeziku

 • CMJ

  CMJ

  Časopis Croatian Medical Journal indeksiran je u najpoznatijim bibliografskim bazama podataka (Current Contents/Clinical Medicine, PubMed, Web of Science, Scopus) Izlazi na engleskom jeziku šest puta godišnje. Impact factor za CMJ je 1, 37.