x
x

Knjižnica

Dobro došli u našu virtualnu knjižnicu u kojoj možete pregledavati indeksirane hrvatske časopise na hrvatskom i engleskom jeziku.

 • Medicus

  Medicus

  Časopis MEDICUS, namijenjen liječnicima i stručnjacima srodnih struka, donosi: izvorne znanstvene radove, stručne, pregledne, edukativno-informativne radove, osobito radove s područja suvremene farmakoterapije, kliničkih ispitivanja i terapijskih iskustava u primjeni lijekova PLIVE, stručne radove s područja proizvodnje lijekova, dijagnostičkih sredstava i ljekovitih supstancija PLIVE. Rješenjem NEWSPD/22015/S/W časopis MEDICUS je indeksiran u EMBASE/Excerpta Medica.

 • Suradnja s časopisima na hrvatskom jeziku

 • Farmaceutski glasnik

  Farmaceutski glasnik

  Časopis Farmaceutski glasnik je službeni, mjesečni stručni časopis Hrvatskog farmaceutskog društva, na hrvatskom jeziku. Izlazi od 1945. Objavljuje izvorne znanstvene i stručne radove, pregledne članke, priloge o ljekarničkoj praksi, povijesti ljekarništva, novosti iz zdravstvenog zakonodavstva, prikaze knjiga i časopisa, razna izvješća iz područja farmacije.

 • Infektološki glasnik

  Infektološki glasnik

  Infektološki glasnik je znanstveno stručni časopis za infektologiju. Časopis izlazi četiri puta godišnje, a indeksiran je u bazi Skopus. Rukopisi i članci šalju se Uredničkom odboru Infektološkog glasnika.

 • Liječnički vijesnik

  Liječnički vijesnik

  Časopis Liječnički vjesnik, glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora, objavljuje uvodnike, stručne i znanstvene radove, preglede, prikaze bolesnika, lijekova i metoda, preliminarna znanstvena i stručna priopćenja, osvrte, pisma uredništvu, prikaze knjiga, referate iz literature i druge priloge uz uvjet da već nisu u istom obliku objavljeni u drugim časopisima ili knjigama. Indeksiran je u Index Medicus/Medlineu.

 • Suradnja s časopisima na engleskom jeziku

 • CMJ

  CMJ

  Časopis Croatian Medical Journal indeksiran je u najpoznatijim bibliografskim bazama podataka (Current Contents/Clinical Medicine, PubMed, Web of Science, Scopus) Izlazi na engleskom jeziku šest puta godišnje. Impact factor za CMJ je 1, 37.

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Zipantola PROTECTPLIVIT D 2000Gastal
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
PLIVIT C 1000 Plus
VIDEO GALERIJA
20:57
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: