x
x

Dobrodošli na PLIVAmed.net

PLIVAmed.net je potpuno besplatan mrežni servis, namijenjen stručnom, cjelovitom i kontinuiranom informiranju liječnika i farmaceuta, te svih stručnjaka iz srodnih biomedicinskih područja.

Zamišljen kao Intenet portal, PLIVAmed.net na jednom mjestu objedinjava stručne sadržaje iz svijeta i Hrvatske, kao i vlastite sadržaje proizvedene u suradnji s vodećim hrvatskim medicinskim stručnjacima. Najvažniji sadržajni dijelovi ovog portala su:


Namjera nam je kreirati mjesto i načine povezivanja i edukacije svih sudionika u zdravstvenom sustavu - liječnika, bolesnika, farmaceuta, državnih institucija i farmaceutske industrije. Internet je idealan komunikacijski kanal kojim je taj cilj moguće postići. Dinamičnost, interaktivnost i mogućnost neprekidnog prilagođavanja objavljenog sadržaja samo su neke od prednosti Interneta kao medija. PLIVAmed.net portalom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji svih zdravstvenih radnika. Za sve prijedloge, kritike i razmišljanja možete nam pisati.

PLIVAmed.net

ISSN 1334-0646


IMPRESSUM:

Urednički odbor

Glavna urednica

Zamjenica

Izdavački savjet

IT podrška

Web-design

Datum posljednje izmjene: 15.12.2023.

PLIVA HRVATSKA d.o.o. za razvoj, proizvodnju i prodaju lijekova i farmaceutskih proizvoda, Prilaz baruna Filipovića 25, 10000 Zagreb
Predsjednik Uprave: M. Furjan; članovi Uprave: T. Iličić, N. Dizdar Čehulić, R. Šantar