x
x

Bioinformatika i personalizirana medicina: Pod mikroskopom

  23.02.2023.

Hrvatska liječnička komora partner je projekta „Žene u tehnologiji“, platforme za prepoznavanje, poticanje, nagrađivanje i promociju izvrsnosti, razmjenu znanja i iskustva žena koje djeluju na području digitalnog zdravstva, ali i drugih područja. Na 17. Konferenciji digitalne medicine FUTURE IS NOW koja će se održati 4. travnja 2023. bit će predstavljen i projekt studenata Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta "Bioinformatika i personalizirana medicina - Pod mikroskopom". Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe.

Bioinformatika i personalizirana medicina: Pod mikroskopom

Njihovo sudjelovanje na konferenciji ujedno je primjer uspješne suradnje koju je omogućio projekt “Žene u tehnologiji”.

Na konferenciji će jedna od središnjih tema biti i nacionalni preventivni program ranog otkrivanja raka vrata maternice te kako tehnologija pomaže kod managementa nezaraznih kroničnih bolesti. Skup je prijavljen za bodovanje Hrvatskoj liječničkoj komori, a održava se uz pokroviteljstvo Ministarstva zdravstva.

Na konferenciji će sudjelovati svi dionici tog procesa kao što su liječnici, zdravstvene i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, farmaceuti, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Konferencija FUTURE IS NOW održava se na godišnjoj razini u Zagrebu, Pragu, Bratislavi, Budimpešti i Beogradu.

Svi detalji, program i registracija dostupni su ovdje.

VEZANI SADRŽAJ > <