x
x

Pharmeria.hr – digitalna platforma za ljekarnički i drogerijski asortiman

  23.10.2022.

Pharmeria.hr je novo ime u svijetu online trgovine u ponudi proizvoda za zdravlje i njegu.

Pharmeria.hr – digitalna platforma za ljekarnički i drogerijski asortiman
Najstarija vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, Medika, svojom inovativnom digitalnom platformom, Pharmeria.hr, uspješno će odgovoriti svim zahtjevima suvremenog kupca, oslanjajući se na svoje stručno znanje i stogodišnju tradiciju u stvaranju inovativnog i modernog pristupa pružanju usluge.

Svijet online trgovine posljednjih je godina doživio rapidan rast u svim industrijama, a njegovom razvoju značajno je doprinijela i pandemija COVID-19. Današnji online kupci orijentirani su prvenstveno prema cijeni, jednostavnosti i brzini kupovine, a žele širinu ponude koja će im omogućiti kupovinu prema vlastitom stilu i izboru.

Kupci, koji su s vremenom postali educiraniji i snalažljiviji, provjeravaju relevantnost izvora, posebno kada je u pitanju briga o zdravlju.

Inovativna digitalna platforma Pharmeria.hr jedinstveno je mjesto po ponudi najvećeg ljekarničkog i drogerijskog asortimana na jednom mjestu. Odlikuje je široka paleta proizvoda za zdravlje i ljepotu: od kozmetike, dodataka prehrani, vitamina i proizvoda na biljnoj bazi pa sve do medicinskih pomagala i uređaja.

Snaga nove platforme potvrđuje se kroz najveću ljekarničku mrežu; ljekarne, Pharmeria partneri nude mrežu svojih podružnica pri čemu korisnik ima mogućnost odabira svoje preferirane ljekarne. Svi proizvodi nalaze se na skladištu Medike gdje se pakiraju za korisnika i dostavljaju kurirskom službom na kućnu adresu ili besplatno u odabranu ljekarnu. Kurirska služba pokriva cijelu Hrvatsku i to u roku od 24 do 48 sati s tendencijom uvođenja i brze dostave isti dan.

Kvaliteta usluge Pharmeria ogleda se i u dodatnoj funkcionalnosti platforme koja po prvi put omogućava provjeru dostupnosti te rezervaciju bezreceptnih lijekova, koje nakon savjetovanja s ljekarnikom o primjeni lijeka, korisnik može preuzeti u ljekarni prema vlastitom izboru.

Ovim iskorakom u poslovanju koji u potpunosti prati digitalne trendove, Medika potvrđuje svoju titulu tržišnog lidera i prva na hrvatskom tržištu razvija inovativnu digitalnu platformu koja imenom i vizualnim identitetom pruža drugačiji i moderniji pogled na vlastito zdravlje i ljekarničku uslugu, istovremeno zadržavajući stručno znanje i visoku kvalitetu usluge.