x
x

Budućnost digitalizacije zdravstva u Hrvatskoj i umreživanje značajnih dionika

  11.06.2022.

Dana 7. lipnja. 2022. održan je Morning Health Talks u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Health Huba za Hrvatsku. Cilj događaja bila je rasprava na temu Budućnosti u digitalizaciji zdravstva i umreživanje značajnih dionika u području zdravstva kako bi se potaknuo razvoj lokalnoga ekosustava.

Budućnost digitalizacije zdravstva u Hrvatskoj i umreživanje značajnih dionika

Događaj je otvorila  dr. sc. Vesna Gabelica Marković, projektna menadžerica EIT Health Huba Hrvatska i predstavila mogućnosti koje EIT Health zajednica znanja i inovacija nudi hrvatskim istraživačima, znanstvenicima, poduzetnicima i studentima.

Sudionici događanja imali su prilike poslušati iskustva ravnateljice uprave za e-zdravstvo u Ministarstvu zdravstva gospođe Tanje Bedovec i gospodina Siniše Košćine, glavnog menadžera za razvoja poslovanja u IN2 grupi.

Na kraju se događanja povela zanimljiva panel rasprava na kojoj su sudionici događanja imali prilike postavljati pitanja govornicima i detaljnije raspraviti o temi. Panel raspravu moderirala je dr. sc. Vlatka Petrović, v.d. voditeljice Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i koordinatorica EIT Health Huba Hrvatska.

VEZANI SADRŽAJ > <