x
x

14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW

  08.04.2022.

U organizaciji tvrtke HIT konferencija, 12.04.2022. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu održat će se 14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW. 14. izdanje konferencije održat će se pretežito fizički s mogućnošću praćenja online za sve koji ne mogu fizički prisustvovati konferenciji.

14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW

14. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW će se baviti temama područja eZdravstva  fokusirana na projekte u digitalizaciji medicine koje donose opipljivu korist za pacijenta. Fokus će biti i na najveće javnozdravstvene probleme te uzroke smrtnosti u Hrvatskoj i svijetu, a to su onkologija i kardiologija.

Konferencija se održava u Zagrebu sedmu godinu za redom, a cilj je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe.

Na konferenciji će sudjelovati svi dionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Konferencija FUTURE IS NOW održava se na godišnjoj razini u Zagrebu, Pragu, Bratislavi, Budimpešti i Beogradu.

Prošlogodišnju konferenciju pratilo je preko više od 260 sudionika, a internacionalni dio programa pratila je publika iz  Mađarske, Češke, Slovačke, Srbije, Slovenije, Finske, Čile, Bugarske i UAE čime je potvrđeno da je FUTURE IS NOW vodeća platforma za razmjene informacija u digitalizaciji zdravstva.

Skup se boduje od strane Hrvatske ljekarničke komore.