x
x

3. međunarodni kongres pelvične medicine i poslijediplomski tečaj

  07.09.2021.

Hrvatsko društvo za pelviperineologiju organizira 3. međunarodni kongres pelvične medicine i zdravlja i poslijediplomski tečaj koji će se održati u Poreču od 01. – 03. 10. 2021.

3. međunarodni kongres pelvične medicine i poslijediplomski tečaj
Cilj kongresa je promicanje, razvitak i unapređenje prevencije, dijagnostike i terapije bolesti zdjelice i zdjeličnih organa te poremećaja zdjeličnog dna. Nova znanja i ideje usvojili su ginekolozi, urolozi, koloproktolisti, liječnici opće prakse, fizioterapeuti i medicinske sestre.

Poštovane kolegice i kolege, u ova neizvjesna pandemijska vremena, s veseljem očekujemo tradicionalni treći kongres Hrvatskog društva za pelviperineologiju te drugi poslijediplomski tečaj iz zdjelične medicine, u suorganizaciji sa Fakultetom za dentalnu medicinu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Bez obzira da nezamislive izazove s kojima smo se suočavali ali i koji su pred nama, život niti može, a niti smije stati. Isto vrijedi i za sve druge sastavnice, pa tako i za znanost. Spomenuto vrijedi i za medicinu isto kao i za problematiku zdjelične medicine.

Hrvatsko društvo za pelviperineologiju, od svojeg osnivanja  nastoji provoditi edukacijsku, znanstvenu i stručne aktivnosti, diljem Republike Hrvatske i svijeta. Dosadašnje aktivnosti su bile usporene pandemijskim okolnostima, no nisu niti će biti prekinute, poglavito u interesu napretka medicinske struke, bazirane na multidisciplinarnom pristupu usmjerenom na problematiku zdjelične medicine. Osjećajući potrebu za što agilnijim nastavkom započetih aktivnosti, kao logični slijed, dolazi organizacija kongresa zdjelične medicine i poslijediplomskog tečaja u Poreču. 

S veseljem očekujemo kolegice i kolege brojnih specijalnosti usmjerenih na problematiku zdjelične medicine, kako bi zajednički mogli elaborirati najsuvremenije spoznaje na spomenutom području, u interesu naših bolesnica i bolesnika te napretka zdjelične medicine.

Uz želju skorog susreta i srdačne pozdrave!

Predsjednik znanstvenog odbora kongresa:

Doc. dr. sc. Rajko Fureš, prim. dr. med 

Tehnički organizator:
Northern Lights j.d.o.o. za poslovne usluge, Zagreb
e-mail: damir.northernlights@gmail.com / GSM +385 91 5121 335
Medijski sponzor:
Zagorska televizija / Mreža TV

Hrvatsko društvo za pelviperineologiju

VEZANI SADRŽAJ > <