x
x

Virtualna konferencija „Zdravstvo temeljeno na praćenju ishoda liječenja“

  17.06.2020.

Pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije, u četvrtak 18. lipnja 2020. s početkom u 15 sati održat će se međunarodna virtualna konferencija „Zdravstvo temeljeno na praćenju ishoda liječenja“ koja će se izravno prenositi na službenoj web stranici konferencije. Uz primjere članica EU koje su praćenjem ishoda liječenja unaprijedile svoje zdravstvene sustave i izravno utjecale na produljenje života bolesnika, predstavit će se koraci neophodni za postavljanje održivih temelja zdravstvenih sustava u bilo kojoj državi članici Europske unije.

Virtualna konferencija „Zdravstvo temeljeno na praćenju ishoda liječenja“

Tijekom konferencije će se kroz dijalog političkih, stručnih i ostalih dionika, ukazati na prilike i mogućnosti koje praćenje ishoda liječenja nudi za unaprjeđenje zdravstvenih sustava. Obzirom da je u kontekstu demografskih promjena briga za onkološke pacijente postala prioritet, upravo na primjeru praćenja ishoda liječenja onkoloških pacijenata biti će prikazani primjeri i mogućnosti za poboljšanje zdravstvenih sustava.

Program konferencije možete pogledati ovdje.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno. Za praćenje konferencije nije potrebna registracija, no ukoliko želite ostvariti bodove za sudjelovanje na konferenciji i/ili postavljati pitanja, molimo Vas da se registrirate ovdje.

Konferenciju u izravnom prijenosu možete pratiti ovdje.

Izvor: Hrvatska liječnička komora, www.hlk.hr