x
x

Online škola: HELLO AI - implementacija umjetne inteligencije u zdravstvu

  26.10.2022.

Online škola namijenjena svima koje zanima implementacija umjetne inteligencije u zdravstvu i istraživanja inovativnih rješenja za pristupačniju i dostupniju zdravstvenu skrb.

Online škola: HELLO AI - implementacija umjetne inteligencije u zdravstvu
Prijaviti se možete do kraja listopada.

Potencijal umjetne inteligencije u zdravstvu je golem, a tehnologija se rapidno razvija. Škola je osnovana s ciljem da bi obrazovala što veći broj medicinskih profesionalaca i studenata kako bi iskoristili novonastale mogućnosti i prilike nastale s razvojem umjetne inteligencije

Školu izvode GE Healthcare, KTH Royal Instutite of technology, Leitat, Maastricht University Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, University of Debrecen, Health Venture Lab uz potporu EIT Health zajednice znanja i inovacija.

Program se plaća, no sudionici iz RIS zemalja među kojima je i Hrvatska imaju jedinstvenu priliku dobiti stipendiju i sudjelovati u školi besplatno.

Program se dijeli na 2 modula:

HelloAI Advanced RIS – za studente, mlade istraživače, mlađe profesionalce i mlade poduzetnike koji žele steći razumijevanje o AI tehnologiji u zdravstvu. Sa stipendijom ovaj je modul potpuno besplatan (postoji mogućnost dobivanja 7.5 ECTS bodova).

HelloAI professional RIS –  za senior stručnjake, istraživače i iskusne poduzetnike kojima je potreban uvid u kliničku primjenu AI-ja i globalni scale-up kako bi poboljšali ne samo svoje projekte nego i ishode za svoje pacijente. Sa stipendijom umjesto 400 eura koštat će 10 eura koji će pokriti administrativne troškove.

Prijaviti se možete do kraja listopada.

Prijave za HelloAI Advanced RIS: https://helloaionline.com/helloai-advanced

Prijave za HelloAI Professional RIS: https://helloaionline.com/helloai-pro

Više o program doznajte ovdje: www.helloaionline.com