x
x

PLIVA najbolji poslodavac 2016.

  10.07.2017.

PLIVA Hrvatska je i ove godine pozicionirana na listi Top 5 Poslodavaca partnera. Već drugu godinu za redom PLIVA je proglašena najboljim poslodavcem u Hrvatskoj, ostvarivši visokih 98% bodova prilikom certificiranja.

PLIVA najbolji poslodavac 2016.

Certifikat Poslodavac partner priznanje je struke za upravljanje ljudskim potencijalima, koje dodjeljuje tim neovisnih stručnjaka temeljem analize cjelovitog strateškog pristupa hrvatskih tvrtki svim ključnim segmentima upravljanja ljudskim potencijalima – strategiji, regrutiranju i selekciji, upravljanju učinkom, usavršavanju i razvoju te odnosu prema zaposlenicima. 

Iz konzultantske tvrtke Selectio, koja stoji iza certifikata Poslodavac partner, ističu: „Kvalitetno upravljanje ljudskim kapitalom, koje se očituje kroz partnerski odnos poslodavca i posloprimca, uz sposobnost poslodavca da se najboljim kadrovima nametnu kao poslodavac izbora, glavna je odrednica prednosti poduzeća u današnjem gospodarstvu. Privlačenje, prepoznavanje i razvoj „neopipljivih vrijednosti“ organizacije nije samo pitanje procesa upravljanja ljudskim resursima već baza cjelokupne organizacije poslovanja, prepoznatljivog statusa kojeg organizacija gradi u javnosti te vrijednosti koje zagovara.“

„Veliku pažnju posvećujemo dobrobiti zaposlenika na radnome mjestu i što većoj fleksibilnosti koju im nastojimo omogućiti. Projekt „Zdravo radno mjesto“ usmjeren je na unaprjeđenje zdravlja naših kolega kao dio podizanja svijesti o važnosti brige o zdravlju, zdravoj prehrani i tjelovježbi te prevenciji bolesti. Radimo na tome da radno mjesto bude poticajno i izazovno u radu, ali i ugodno, zdravo i zabavno okruženje za sve zaposlenike. Kroz zdravije navike stvaramo zdraviju okolinu i pružamo svima mogućnost uključivanja i aktivnog utjecaja na vlastitu dobrobit unutar i van radnog vremena.“, izjavila je Blagica Petrovac Šikić, viša direktorica Ljudskih potencijala PLIVE Hrvatska povodom dobivanja certifikata.

U PLIVI se različitim akcijama želi podići svijest među zaposlenicima da imaju mogućnost izbora zdrave prehrane, aktivnosti i navika pa je tako u dnevnoj restoranskoj ponudi proširen izbor zdravih obroka. Tijekom različitih radionica zaposlenici imaju priliku saznati više o pripremanju zdravih obroka i njihovom utjecaju na psihičko i fizičko zdravlje, a uz postojeće programe vježbanja u okviru kompanije, otvoren je i vanjski fitnes centar kako bi se potaklo zaposlenike na razvijanje i usvajanje zdravih navika.

www.pliva.hr