x
x

Potpisani ugovori o suradnji PLIVE, studentskih udruga i akademske zajednice

  07.04.2017.

U PLIVI je 30. ožujka održano svečano potpisivanje ugovora o suradnji sa studentskim udrugama i akademskom zajednicom.

Potpisani ugovori o suradnji PLIVE, studentskih udruga i akademske zajednice

U prostorima PLIVE okupili su se predsjednici studentskih udruga, dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, prof.dr.sc. Aleksandra Čižmešija te dekan Farmaceutsko – biokemijskog fakulteta, prof. dr. sc. Željan Maleš, a u ime PLIVE ugovore su potpisali Mihael Furjan, Predsjednik Uprave PLIVE HRVATSKA d.o.o. i Blagica Petrovac Šikić, Viša direktorica Ljudskih potencijala. 

Suradnja PLIVE sa znanstvenom zajednicom i studentskom populacijom nastavlja se i ove godine, a očituje se u cijelom nizu zajedničkih projekata za koje su potpisani ugovori.  PLIVA je svjesna važnosti ulaganja u generacije koje dolaze jer se pokazalo da to dugoročno značajno pogoduje rastu kompanije, ali i povećava konkurentnost fakulteta i studenata. Na ovaj način želimo što više doprinijeti  neophodnoj suradnji gospodarskog sektora i znanosti koja bi trebala biti polazna točka prilikom izgradnje društva temeljenog na znanju. 

Potpisani su ugovori za suradnju na projektima Otvoreni dan Kemijskog odsjeka, Humanijada, International Week Zagreb, LEAP summit konferenciju, Company Shuttle Day te za niz projekata u organizaciji udruge eStudent i Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske.

Veselimo se projektima i aktivnostima koji nas očekuju u 2017. godini i drago nam što studenti prepoznaju PLIVU kao kompaniju koja kontinuirano i značajno doprinosi kvalitetnijem studentskom životu.

www.pliva.hr