x
x

Predstavljanje knjige: Medicinska etika, 25. 4. 2024. u 12 sati, HIIM

  21.04.2024.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatska sveučilišna naklada pozivaju vas na predstavljanje knjige "Medicinska etika", koje će se održati 25. travnja 2024. s početkom u 12 sati, na Hrvatskom institutu za istraživanje mozga (HIIMN), u dvorani H1, Šalata 12, Zagreb.

Predstavljanje knjige: Medicinska etika, 25. 4. 2024. u 12 sati, HIIM

Knjiga, odnosno sveučilišni udžbenik koji su uredili prof. dr. sc. Ana Borovečki i prof. dr. sc. Marijan Klarica, nastoji jasno i pristupačno pomoći/olakšati praćenje nastave iz spomenuta predmeta uz razumijevanje osnovnih pojmova i koncepata te dati uvid u povijesni razvoj područja. 

U predstavljanju će sudjelovati recenzenti prof. dr. sc. Slavko Orešković, dekan Medicisnkog fakulteta i akademik Ivica Kostović, urednici prof. dr. sc. Ana Borovečki i prof. dr. sc. Marijan Klarica te Nives Kukolja, predstavnica Hrvatske sveučilišne naklade.

Na samom predstavljanju knjiga će biti dostupna po promotivnoj cijeni, a redovno će se moći kupiti u internetskoj trgovini Hrvatske sveučilišne naklade, preko poveznice: MEDICINSKA ETIKA | Hrvatska sveučilišna naklada (hsn.hr).