x
x

Demo dan - predstavljanje inovacija u zdravstvu, 6. 12. 2022.

  04.12.2022.

7 će timova 6. prosinca 2022. imati priliku predstaviti inovacije na kojima su radili zadnjih 6 mjeseci u sklopu programa Get Started in Health Innovation.

Demo dan - predstavljanje inovacija u zdravstvu, 6. 12. 2022.

Predstavljanje će se održati u Ulici R. Frangeša Mihanovića 9 (Sky office) s početkom u 13.30h.

Get Started in Health Innovation (GSHI) je program namijenjen timova koji žele razvijati inovacije u zdravstvu, a pokrenuo ga je Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i Lean Startup Hrvatska.

Riječ je o programu interdisciplinarnog karaktera zasnovanog na resursima Sveučilišta, podršci partnera iz industrije i međunarodnog dosega te nudi jedinstvenu podršku u razvoju i edukaciju za inovatore u zdravstvu

Timovi će svoje ideje predstavljati pred žirijem sastavljenim od investitora i vrsnih stručnjaka iz područja zdravstva: Stevica Kuharski (Fil Rouge Capital), Vedran Blagus (South Central Ventures), Mirna Marović (VentureXchange) i Ernest Meštrović (Xellia).

Događaj je otvoren za javnost, a prijaviti se možete putem poveznice: https://bit.ly/GSHI_DemoDay_Prijave

Objave vezane uz Get Started in Health Innovation možete pratiti na webu i društvenim mrežama:

https://health.leanstartup.hr/

http://cirtt.unizg.hr/otpoceo-je-program-get-started-in-health-innovation/

https://www.facebook.com/cirtt.unizg/posts/pfbid0W4c5kyPXT2AFARdQJsMmPiV4TosM3qTCfHDNbAJaW4t2hDrF2zSSAdibnAgEc7Y8l

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7002941905206439936

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije – CIRTT pomaže istraživačkim skupinama pri Sveučilištu u osiguravanju financiranja za istraživanje i razvoj te upravljanju istraživačkim projektima.
CIRTT također pomaže istraživačkim skupinama i partnerima iz poslovnog sektora u uspostavljanju suradnje pri razvoju tehnologije i komercijalnom iskorištavanju intelektualnog vlasništva nastaloga na sastavnicama Sveučilišta. CIRTT posebno podržava istraživače i studente u pokretanju trgovačkih društava i poslovanju zasnovanom na znanju i tehnologijama.
CIRTT redovito organizira individualnu podršku, edukacije i ostale događaje namijenjene istraživačima i studentima Sveučilišta.