x
x

Hospital Days 2018 i WinDays18 Business

  26.03.2018.

Microsoft WinDays18 Business konferencija prvi puta donosi 5 programskih smjerova koji će se baviti sa 5 ključnih industrijskih grana: financijskim institucijama, proizvodnjom, maloprodajom, javnim sektorom i obrazovanjem te zdravstvom. IN2, vodeća hrvatska softverska tvrtka, značajan udio svog poslovanja fokusira na zdravstveni sektor, što je rezultiralo organizacijom Hospital Daysa, najveće regionalne zdravstveno – tehnološke konferencije.

Hospital Days 2018 i WinDays18 Business

Ove godine Hospital Days 2018 i WinDays18 Business udružuju snage da bi sudionicima pružili najkvalitetniji uvid u stanje hrvatskog zdravstvenog sustava te o statusu reformi koje će transformirati hrvatsko zdravstvo u pametno zdravstvo.  WinDays18 Business konferencija održat će se na otoku Sveti Nikola u Poreču 24. i 25. travnja 2018.

Hospital Days okupit će vodeće stručnjake s područja zdravstva, IT-ja, farmacije i zdravstvenog osiguranja u sklopu WinDays18 Business konferencije. Šesto izdanje Hospital Daysa u Poreču, uz „klasične“ zdravstvene teme kao što su financijska održivost i upravljanje bolnicama, sudionici zdravstvenog sustava i strategija zdravstva, fokusirat će se na tehnologije budućnosti (strojno učenje, umjetna inteligencija, mjerenje ishoda liječenja) koje mogu transformirati hrvatsko zdravstvo u pametno zdravstvo koje će na najbolji način brinuti o svim dionicima sustava.

Tijekom 24. travnja moći će se poslušati izlaganja brojnih domaćih i regionalnih stručnjaka. Tijekom 25. travnja program će biti usmjeren na tehnologije budućnosti, koje mijenjaju poslovanje, a među keynote predavačima bit će i Jeremy White, izvršni urednik magazina Wired, koji će govoriti o umjetnoj inteligenciji i o tome kako utječe na promjenu poslovne, ali i privatne okoline.