x
x

Pisanje i objavljivanje rezultata istraživanja liječnika iz ruralnih područja

  22.01.2014.

Tečaj trajne edukacije, Pisanje i objavljivanje rezultata istraživanja liječnika iz ruralnih područja, održat će se u Zagrebu, u hotelu Panorama, od 27. veljače do 2. ožujka 2014. godine.

Pisanje i objavljivanje rezultata istraživanja liječnika iz ruralnih područja

Tečaj je namijenjen liječnicima obiteljske medicine koji rade u ruralnim područjima i žele objavljivati rezultate svojih istraživanja u međunarodnim časopisima. Obzirom na teme tečaja (pisanje prikaza slučaja, preglednih čalanaka, opservacijskih studija u epidemiologiji, kliničkih randomiziranih studija, kvalitatnivnih i kvantitativnih ispitivanja) i međunarodno priznate predavače na čelu s prof. dr. Christosom Lionisom direktorom tečaja te prof. dr. Anom Marušić), te kolegama i kolegicama iz Bosne i Hercegovine, Italije, Francuske, Grčke i Hrvatske tečaju mogu pristupiti svi oni koji se žele kvalitetno baviti istraživačkim radom u medicini.

Tečaj je koncipiran tako da polaznici prije tečaja dobivaju pisane materijale te dolaze s predznanjem na tečaj. 

Ovo je prvi tečaj ovakve vrste u Europi i ima punu podršku europskog i svjetskog udruženja liječnika obiteljske medicine u ruralnim i izoliranim krajevima (EURIPA i WONCA Working Party on Rural Health).Tečaj je u stvari jedna od aktivnosti u pripremi Svjetske ruralne konerencije koja će se održati u Dubrovniku od 15. do 18. travnja 2015. godine.

Više o tečaju na: http://recocrok.conventuscredo.hr/programme/

Kontakt: Tanja Pekez-Pavliško, tel. 0916333370; tashamed@gmail.com