x
x

Tribina "Obitelj, obiteljske tajne i savezi"

  11.03.2022.

Tribina "Obitelj, obiteljske tajne i savezi" u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, a u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom i Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade Grada Zagreba. održava se u četvrtak, 31. ožujka 2022. godine, s početkom u 18 sati.

Tribina "Obitelj, obiteljske tajne i savezi"

Teško je sveobuhvatno i precizno definirati modernu obitelj. U tradicionalnom smislu primarnu obitelj bi činili roditelji i djeca, a proširenu/sekundarnu djedovi i bake te ostali rođaci. Suvremeno shvaćanje obitelji je daleko opsežnije i obuhvaća puno kompleksnije odnose. Bez obzira kako ju definiramo, uvijek možemo reći da postoje one funkcionalne i one disfunkcionalne. U koju od tih kategorija će neka obitelj ući ovisi, između ostalog, i o tome jesu li članovi međusobno iskreni i u kojoj mjeri stvaraju međusobne saveze.

U svakoj obitelji postoje tajne, međutim ukoliko su one učestale i trajne, to može dovesti do loših međusobnih odnosa. Savezi su također prisutni, ali se postavlja pitanje u kojoj mjeri su prirodni i poželjni.

Na pitanja:“ Koje su to dobre, a koje loše tajne? Koji savezi su poželjni?“ odgovorit će se na tribini.

Tribinu organizira je Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom i Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade Grada Zagreba.

Tribinu će voditi mr. Snježana Šalamon, dipl. socijalna radnica.

Obavezne su prijave elektronskom poštom na adresu: andreja.radic@stampar.hr

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
BisolexPLIVIT D 2000Ibuxin Rapid
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
PLIVIT C 1000 Plus
VIDEO GALERIJA
20:57
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: