x
x

HospITal Days-i okupljaju vodeće ljude zdravstva

  17.09.2014.

U organizaciji tvrtke IN2 23. i 24. rujna u Kongresnom centru HYPO EXPO XXI održat će se zdravstvena konferencija fokusirana na poslovanje bolnica i promjene u okruženju koje na to utječu

HospITal Days-i okupljaju vodeće ljude zdravstva
Program konferencije podijeljen je u osam tematskih blokova o upravljanju bolnicama, sudionicima zdravstvenog sustava, farmaceutskoj industriji, kvaliteti zdravstvene zaštite, zdravstvenom osiguranju, financijskoj održivosti zdravstvenog sustava i njegovoj budućnosti.

Treća Hospital Days konferencija održat će se 23. i 24. rujna u zagrebačkom Kongresnom centru Hypo Expo XXI, a ove godine očekuje se više od 500 hrvatskih i regionalnih stručnjaka s područja zdravstva, farmacije, osiguranja i informatike. Organizator događaja je softverska tvrtka IN2, a partner konferencije tvrtka Samsung.

Fokus konferencije i ove godine će biti na poslovanju bolnica uz teme kao što su masterplan, sanacija, održivost u postojećim uvjetima financiranja te kvaliteta bolnica. Moći će se čuti i kako o trenutnim izazovima razmišljaju pacijenti kao korisnici sustava, bolnice kao izvršitelji usluga te osiguravatelji i ministarstvo kao naručitelji usluga. Neće biti zanemareni ni predstavnici privatnog zdravstva, posebna pozornost bit će posvećena segmentu zdravstvenog osiguranja, a kroz većinu tema provlačit će se i važnost informatike za racionalizaciju zdravstva.

Program konferencije podijeljen je u osam tematskih blokova o upravljanju bolnicama, sudionicima zdravstvenog sustava, farmaceutskoj industriji, kvaliteti zdravstvene zaštite, zdravstvenom osiguranju, financijskoj održivosti zdravstvenog sustava i njegovoj budućnosti. Svaki od blokova uključivat će i okrugli stol s relevantnim govornicima kao što su ministar zdravlja Siniša Varga, v.d. ravnateljice HZZO-a Tatjana Prenđa Trupec, voditeljica projekta e-Zdravlje Ministarstva za zdravlje Republike Slovenije Katarina Kralj, Direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore Kenan Hrapović, predstavnici uprava vodećih hrvatskih bolnica te brojni drugi stručnjaci s područja zdravstva, farmacije, osiguranja i IT sektora.

Po prvi put na konferenciji će biti organizirane i stručne radionice, koje će sudionicima omogućiti raspravu, razmjenu stavova i iskustava te stjecanja znanja koje mogu primijeniti u svakodnevnom radu. Tijekom konferencije u prostoru Hypo centra bit će organiziran i izlagački prostor u kojem će biti predstavljeni najnoviji proizvodi, usluge i rješenja s područja zdravstvene i IT industrije.

Uz već spomenutog organizatora IN2 i partnera Samsung, konferenciju podržavaju zlatni sponzori EMC2, Hewlett Packard, Microsoft i NoemaLife.

Više informacija o programu, prijavama i predavačima može se pronaći na web stranicama konferencije hospital.in2.hr

Kontakt za medije: 

Lahorka Cvitković; M. 091 2502 797; e-mai: lahorka@drukcije.com

Bojan Bajgorić Šantić; M. 091 5043 966; e-mai: bojan.santic@in2.hr 

O IN2

IN2 je jedna od vodećih softverskih grupacija u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, utemeljena 1992. godine u Zagrebu. Danas zapošljava preko 450 IT stručnjaka i djeluje na području šest država regije. Tvrtka se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem vlastitih softverskih rješenja i usluga, te implementacijom partnerskih softverskih aplikacija. Područja poslovanja koje pokriva svojim rješenjima i uslugama su: javni sektor, financijska industrija, zdravstvo, telekomunikacije i trgovina. Više o IN2