x
x

Nove tehnologije automatizacije u ljekarnama u Kanadi donose uštedu i sigurnost

  04.05.2024.

Bolničke ljekarne u Kanadi, javne ljekarne i one za dugotrajnu skrb imaju sada pristup tehnologiji automatizacije sljedeće generacij. Cilj je imati pozdaniji, učinkovitiji i sigurniji proces upravljanja lijekovima.

Nove tehnologije automatizacije u ljekarnama u Kanadi donose uštedu i sigurnost

To uključuje sustave za opremu i nadzor prianjajućih vrećica te poluautomatizirane strojeve za punjenje bočica s prednjim punjenjem. Današnje tehnologije automatizacije u ljekarni pomažu ljekarnicima i omogućuju jednostavnije poslovanje, veću brigu o bolesnicima, poboljšavaju suradljivost bolesnika i povećavaju sigurnost primjene lijekova.

Kao ekskluzivni dobavljač opreme Healthmark Services Ltd. za pakiranje, inspekciju i punjenje bočica, JFCRx će osigurati sveobuhvatnu tehnologiju automatizacije putem svoje opreme i softverske podrške. Misija JFCRx-a je omogućiti automatizaciju procesa koji je vođen analitiko. Na taj način ljekarne mogle koristiti inteligenciju sustava u stvarnom vremenu za donošenje odluka temeljenih na podacima za poboljšanje učinkovitosti i profitabilnosti. JFCRx-ova skalabilna rješenja dostupna putem Healthmark Services Ltd. uključuju:

• TruPak™ kombinira inovativni hardver i softver za učinkovito i precizno automatizirano pakiranje vrećica za tablete. S RFID tehnologijom pametnog spremnika, nadopunjavanjem spremnika u hodu tijekom točenja, prilagodljivim veličinama vrećica i mogućnostima ispisa, TruPak donosi uštedu rada i poboljšava sigurnost.

• TruCheck™ radi s TruPakom kako bi omogućio učinkovit i točan pregled, verifikaciju i skladištenje. Ovo smanjuje pravovremene ručne preglede i provjerava točnost.

• TruScript™ nudi poluautomatizirano punjenje bočica s pristupom utovaru s prednje strane koji ljekarnicima omogućuje prikladno punjenje bočica bez kompliciranih manevara ili pokretnih dijelova i fleksibilan je i mogu ga koristiti ljekarne svih veličina.