x
x

Manifestacija „Plavi ceker“ na Volovčici u Zagrebu 17. lipnja 2023.

  17.06.2023.

Grad Zagreb, Gradski ured za gospodarstvo, ekološku održivost i strategijsko planiranje u suradnji s Tržnicama Zagreb, Gradskom četvrti Peščenica – Žitnjak, Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Centrom kulture na Peščenici – KNAP u subotu, dana 17. lipnja 2023. godine, u vremenu od 8.00 do 13.00 sati na Tržnici Volovčica organizira manifestaciju pod nazivom „Plavi ceker“ na Volovčici.

Manifestacija „Plavi ceker“ na Volovčici u Zagrebu 17. lipnja 2023.

Gradski ured, odnosno Odjel za urbanu prehranu organizira sajam ekoloških i drugih certificiranih proizvoda dodane kvalitete uključujući i proizvode iz sustava kvalitete Grada Zagreba „Plavi ceker“ (30-tak OPG-ova), uz prigodno glazbeno događanje, uz aktivnosti KNAP-a.

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ uključen je u provedbu javnozdravstvenih aktivnosti: mjerenje tlaka i razine glukoze u krvi, uz savjetovanje medicinske sestre i liječnika, sukladno dobivenim rezultatima. Posjetitelji će moći dobiti i edukativne letke i letke s radnim vremenom i brojem telefona za narudžbu na besplatno nutricionističko, kineziološko, edukacijsko-rehabilitatorsko  i liječničko savjetovanje.

Izvor: stampar.hr