x
x

PLIVAzdravlje.hr u prošloj godini zabilježio rekordnih 10.000.000 posjeti

  12.03.2019.

PLIVAzdravlje.hr prvi je i vodeći zdravstveni portal u Hrvatskoj namijenjen općoj javnosti, a nastao je u želji da PLIVA doprinese edukaciji o zdravlju i promicanju zdravog načina života u Hrvatskoj i regiji. Osigurava ažurne, pouzdane i vjerodostojne informacije, a garancija kvalitete sadržaja leži u činjenici da je portal razvijan u suradnji s vodećim imenima hrvatske medicine i eminentnim stručnjacima iz pojedinih područja. Dodatno, portal posjeduje HONcode, međunarodni certifikat koji jamči kvalitetu, pouzdanost i provjerenost informacija na medicinskim i zdravstvenim web stranicama.

PLIVAzdravlje.hr u prošloj godini zabilježio rekordnih 10.000.000 posjeti
Iz godine u godinu sve veći broj građana informacije o zdravlju traži putem interneta. Upravo je kvaliteta sadržaja portala plivazdravlje.hr razlog kontinuiranog porasta broja posjeta.

Sadržaj portala namijenjen je svakome tko želi doznati više o različitim temama vezanim uz zdravlje i medicinu te pruža informacije o bolestima, simptomima, liječenju, prehrani itd. Među najtraženijim sadržajima su testovi i alati poput izračuna BMI indeksa, BMI indeksa za djecu, kalendara ovulacije, kalkulatora kalorija, dijabetičke dijete po kalorijama, a članci iz područja multiple skleroze, depresije, infekcija dišnog sustava tijekom cijele su godine na vrhu ljestvice čitanosti. 

Posjećenost portala donekle prati određena sezonalnost. Zanimljivo je da je početak godine, koji se poklapa sa sezonom gripe i prehlade, najposjećeniji period pa je tako u siječnju 2019. zabilježeno rekordnih 1.500.000 posjeta portalu. U proljetnom periodu korisnici najčešće pretražuju teme vezane uz alergijske bolesti te praćenje peludne prognoze. U „sezoni“ peludnih alergija na zahtjev korisnika mjesečno pošaljemo preko 20.000 Newslettera Peludne prognoze s podacima koncentracije peludi u zraku. 

Stalan rast posjećenosti portala potvrda su kvalitete sadržaja no ujedno i obveza za stalnim unaprjeđivanjem portala kako bismo bili još bolji! 

Zajedno prema zdravlju!