x
x

Digitalna javnozdravstvena kampanja uz dan AIDS-a: “Nauči, primijeni, podijeli”

  29.11.2017.

Povodom Svjetskog dana AIDS-a koji se obilježava 1. prosinca, u studenom su započele javnozdravstvene kampanje “Nauči, primijeni, podijeli” i „Skini pametno“ u cilju promoviranja odgovornog spolnog ponašanja i zaštite spolnog i reproduktivnog zdravlja.

Digitalna javnozdravstvena kampanja uz dan AIDS-a: “Nauči, primijeni, podijeli”

U središtu obje kampanje je mobilna aplikacija i internetska platforma “Spolno zdravlje”, koja je izrađena prošle godine, jer je to dobar način kako doprijeti do mladih koji su generacija edukacije u pokretu i korištenja modernih tehnologija. Aplikaciji i internetskoj platformi je ove godine izmijenjen izgled, obogaćen sadržaj novim edukativnim člancima i kvizovima znanja i dodane  nove funkcionalnosti (Pitaj stručnjaka, Tražilica zdravstvenih usluga).  

Mobilna aplikacija i internetska platforma www.spolnozdravlje.hr pokrenuta je s namjerom da se mladima približi razumijevanje spolnog zdravlja, odgovornog spolnog ponašanja, zdravog stila života i zaštite od spolno prenosivih infekcija.

Digitalna javnozdravstvena kampanja “Nauči, primijeni, podijeli” uključuje objave i aktivnosti na internetskim stranicama i društvenim mrežama.