x
x

Javnozdravstvena akcija: MI MOŽEMO. JA MOGU.

  25.05.2017.

Udruga SVE za NJU zajedno s Gradom Zagrebom uz sudjelovanje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i NZZJZ „Dr. Andrija Štampar“ organizira javnozdravstvenu akciju "MI MOŽEMO.JA MOGU." s ciljem promicanja primarne i sekundarne prevencije.

Javnozdravstvena akcija: MI MOŽEMO. JA MOGU.
Javnozdravstvena akcija održat će se u subotu, 27. svibnja 2017. godine od 10.00 do 13.00 sati na Bundeku.

Građani će se moći informirati o zdravim načinima života te ulozi pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti u očuvanju zdravlja i oporavku od bolesti.

Svoje programe predstavit će Hrvatski zavod za javno zdravstvo i NZZJZ „Dr. Andrija Štampar“, te različite sportske udruge s područja Grada i udruge pacijenata, a građani će prigodno moći izmjeriti krvni tlak, šećer u krvi, uključiti se u edukativnu šetnju Stazom zdravlja te u različite sportsko-rekreativne sadržaje. 

Javno zdravstvena akcija na Bundeku nastavak je Projekta "Mi možemo. Ja mogu." kojeg je Udruga SVE za NJU pokrenula 2016. godine s partnerima Koalicijom udruga u zdravstvu, Hrvatskom poštom, Udrugom studenata medicine CroMSIC i tvrtkom Roche. Ovaj put naglasak je na porukama "Ja mogu.".

Građani će se moći uključiti u akciju fotografiranjem s porukom po svom izboru i slanjem besplatne e-razglednice sa svojom fotografijom. Razglednica u fizičkom obliku bit će dostavljena poštom izabranom primatelju s adresom u Hrvatskoj. 

Pozivamo vas da nam se pridružite na Bundeku i po svom izboru uključite u aktivnosti koje su predviđene programom.

Više informacija dostupno je na www.mi-mozemo-ja-mogu.hr

Program i popis aktivnosti

www.stampar.hr