x
x

Upravljanje zdravstvenim i javnozdravstvenim rizicima u kriznim situacijama

  17.02.2022.

Objavljen je priručnik “Upravljanje zdravstvenim i javnozdravstvenim rizicima u kriznim situacijama” urednice Iskra A. Nola. Priručnik je namjenjen sveučilišnom poslijediplomskom doktorskom studiju Biomedicina i zdravstvo Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Upravljanje zdravstvenim i javnozdravstvenim rizicima u kriznim situacijama
U priručniku postoji niz primjera, slučajeva i problemskih zadataka koji služe implementiranju znanja stečenih tijekom njegovog čitanja i praćenja nastave.

Ovaj priručnik pruža informacije o osnovnim elementima upravljanja zdravstvenim i javnozdravstvenim rizicima u kriznim situacijama. Namjera autora bila je svaki od elemenata predstaviti na odgovarajući način i u logičnom slijedu. Priručnik je dobar početak za svakog tko želi „dublje“ zaroniti u osjetljivo područje zdravstvenih i javnozdravstvenih rizika u kriznim situacijama. Odgovore u priručniku naći će oni koji se možda samo pitaju što jedno cjelovito upravljanje zdravstvenim i javnozdravstvenim rizicima u krizama uključuje.

Priručnik je vodič kroz nastavu, u njemu se pojavljuju pitanja koja bi čitatelja trebala usmjeriti k razmišljanju o mogućem odgovoru ili ga odvesti u potragu za novim informacijama. Također, u priručniku postoji niz primjera, slučajeva i problemskih zadataka koji služe implementiranju znanja stečenih tijekom njegovog čitanja i praćenja nastave.

Izvor: mef.unizg