x
x

PUBMET 2021 - Osma međunarodna konferencija o znanstvenoj komunikaciji

  14.09.2021.

To je osma PUBMET konferencija, koju organiziraju Sveučilište u Zadru, Udruga ZNAK, Sveučilište u Zagrebu i Institut Ruđer Bošković. Održat će se od 15. do 17. rujna i to online putem Zooma, a zahvaljujući sponzorima biti će besplatna za sve sudionike.

PUBMET 2021 - Osma međunarodna konferencija o znanstvenoj komunikaciji

Obavještavamo Vas da je objavljen program PUBMET2021 konferencije na: https://pubmet2021.unizd.hr/programme/.

Ovogodišnji program se sastoji od niza pozvanih predavanja i panel rasprava na aktualne teme kao što su: inovacije u izdavaštvu, otvoreni pristup znanosti i institucionalna potpora, promjene u načinu objave i evaluaciji rezultata istraživanja, povjerenje u objavljene rezultate, nejednakosti u znanstveno-istraživačkom radu te znanstvena komunikacija tijekom COVID-19 pandemije.

Uz to, održat će se niz zanimljivih radionica na kojima će biti prikazano kako predstaviti rezultate istraživanja u javnosti, na koji način koristiti statističke alate te kako tumačiti dobivene rezultate, kako koristiti alate za upravljanje referencama i dr.

Pozivamo Vas da se registrirate na:

https://pubmet2021.unizd.hr/registration/ i pridružite još jednoj PUBMET konferenciji, koja će nesumnjivo biti kao i prijašnjih godina zanimljiva, dinamična i bogata sadržajem.

Organizacijski odbor PUBMET2021 konferencije