x
x

Godišnja nagrada „Čini dobro – osjećaj se dobro"

  26.03.2013.

Dodjela godišnje nagrade „Čini dobro – osjećaj se dobro“, održat će se u četvrtak, 28. ožujka 2013. godine u 14 sati u dvorani Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske vještine (CEPAMET) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Godišnja nagrada „Čini dobro – osjećaj se dobro"
Ovogodišnji dobitnik nagrade je pater Antun Cvek, osoba koja je već više od četrdeset godina svojim osobnim djelovanjem primjer pružanja pomoći bolesnima i nemoćnima, ali i širenja svijesti o potrebi razvoja palijativne skrbi u našoj zemlji.

Nagrada „Čini dobro - osjećaj se dobro" dodjeljuje se pojedincu ili instituciji koja je napravila osobit doprinos na području razvoja palijativne skrbi u Hrvatskoj.

Zajedničkom odlukom vodstva CEPAMET-a ali i polaznika poslijediplomskog tečaja stalnog usavršavanja prve kategorije „Osnove palijativne medicine" na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu , ovogodišnji dobitnik nagrade je pater Antun Cvek, osoba koja je već više od četrdeset godina svojim osobnim djelovanjem primjer pružanja pomoći bolesnima i nemoćnima, ali i širenja svijesti o potrebi razvoja palijativne skrbi u našoj zemlji.

Akademski umjetnik Petar Dolić je za ovu priliku izradio skulpturu „Beskonačnost" , koja će biti uručena pateru Antunu Cveku.

Veljko Đorđević, Marijana Braš i Lovorka Brajković