x
x

Nagradni kviz zdravlja

  19.04.2011.

Portal zdravlje.hr pokrenuo je nagradni edukativni kviz povodom Svjetskog dana zdravlja s ciljem bolje edukacije i informiranja javnosti o važnosti brige za zdravlje. Kviz sadrži pitanja o prevenciji bolesti, očuvanju i unaprjeđenju zdravlja. Provjerite svoje znanje i naučite više!

Nagradni kviz zdravlja

Dobro došli na nagradni kviz
Educirajte se o zdravlju kroz nagradni kviz

Postavljanjem interaktivnog kviza na portal www.zdravlje.hr. predstavljen je sadržaj o prevenciji bolesti, očuvanju i unapređenju zdravlja kroz pitanja i odgovore. Cilj je na zabavan način pružiti sudionicima informacije kojima će steći znanje o očuvanju zdravlja. Osim edukativnog, kviz ima i nagradni karakter. U nagradnom kvizu bit će podijeljeno 10 nagrada. Kviz pod nazivom „Kviz zdravlja" traje od 07. travnja do 07. lipnja 2011. i u njemu mogu sudjelovati svi građani Hrvatske.

Na ovim stranicama provjerite svoje znanje, obnovite dosadašnje, naučite nove spoznaje i dobro se zabavite. Svi koji sudjeluju steći će znanje i svijest o brizi za svoje zdravlje. Najuspješniji će osvojiti vrijednu nagradu - knjigu našeg sponzora NAKLADA ULIKS d.o.o.

Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. travnja svake godine pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije. Ovogodišnja tema Dana zdravlja usmjerena je na veliki globalni problem današnje medicine - antimikrobnu otpornost - ukazujući na potrebu boljeg educiranja o štetnosti prekomjerne i nesvrsishodne uporabe antibiotika i opasnosti koje donosi moguće smanjenje djelotvornosti ovih lijekova. Antibiotici su vrlo učinkovita i visokovrijedna skupina lijekova, a da bi takvi i ostali kroz što dulje vrijeme, zahtijevaju racionalan pristup.
07. travanj- Svjetski dan zdravlja

50 savjeta za zdravlje

U zdravlje treba ulagati od rođenja, mogli bi reći i prije rođenja, cijeli život i postati odgovoran za vlastito zdravlje.

Upute i pravila

1. Nagradni kviz traje od 07.04.2011.-07.06.2011.
Nakon završetka nagradnog kviza, „Kviz zdravlja" će i dalje biti dostupan, ali bez mogućnosti osvajanja nagrada.
2. Nagradni kviz je sastavljen u obliku on line pitanja s ponuđenim odgovorima, od kojih je jedan točan. Sastoji se od deset pitanja, s napomenom da se svaki put pojavljuju druga pitanja odabrana slučajnim odabirom iz baze od ukupno 100 pitanja. Na pitanja se odgovara on-line.
3. Pravo sudjelovanja u kvizu imaju svi građani Republike Hrvatske.
4. U nagradnom kvizu ne mogu sudjelovati zaposlenici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i članovi njihove obitelji.
5. Svaki sudionik treba odgovoriti na 10 ponuđenih pitanja. Da biste osvojili nagradu potrebno je točno odgovoriti na svih 10 pitanja. Svako pitanje ima dva ili više ponuđenih odgovora od kojih je jedan točan i treba ga označiti. Kada odgovorite na zadnje pitanje, pojavit će Vam se obrazac u koji je potrebno upisati kontakt podatke (ime, prezime, adresu i e-mail) i poslati nam na E-mail kako bismo Vas kontaktirali u slučaju da ste osvojili nagradu.
6. Dobitnici će o nagradi biti obaviješteni putem e-mail poruke. Nagrade se dobitnicima šalju poštom.
7. Nagrade: 10 x knjiga „Šetnja života",Krešimir Butković, Naklada Uliks
8. Prvih 10 sudionika koji točno odgovore na sva postavljena pitanja i ostave svoje kontakt podatke osvajaju nagradu. Jedan sudionik ne može osvojiti više od jedne nagrade.
9. Imena dobitnika nagrada bit će objavljena 15. lipnja 2011. na portalu www.zdravlje.hr.
10. Zaštita privatnosti - Portal zdravlje.hr štiti privatnost sudionika nagradnog kviza u najvećoj mogućoj mjeri i osobni podaci će se koristiti samo u svrhu nagradnog kviza.

Nagrade osigurava:

www.naklada-uliks.com