x
x

Humanitarni koncert povodom Svjetskog dana glasa

  16.04.2023.

U povodu Svjetskog dana glasa, koji se obilježava 16. travnja s ciljem osvještavanja važnosti pravilnog vokalnog ponašanja u svakodnevnom životu čovjeka, u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa 19. travnja 2023., u 19.30 sati održat će se koncert studenata Pjevačkog odsjeka Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu, solistica Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Komornog zbora Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu.

Humanitarni koncert povodom Svjetskog dana glasa

Kako bolje proslaviti Glas nego pretvaranjem nota u najljepše tonove koje glasnice mogu proizvesti? 

Na koncertu 19. travnja 2023., izvodit će se skladbe W. A. Mozarta, G. Puccinija, G. Donizzetija, L. Delibesa, F. P. Tostija, I. pl. Zajca, B. Kunca, A. Markovića, B. Juračića te J. S. Slavenskog.

Ulaz je slobodan uz mogućnost rezervacije mjesta na email: danglasa2023@gmail.com.

Više o programima povodom Svjetskog dana glasa 2023., koji uključuju predavanja i radionice, dostupno je na Facebook stranicama Studentske sekcija za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata Medicinskog fakulteta, na adresi https://www.facebook.com/studentskasekcijaorl.

Uz navedene sadržaje otvoren je program prikupljanja donacija za rad Kluba laringektomiranih Zagreb, odnosno za pomoć osobama koje su tijekom života izgubile svoj glas, ali ga uz pomoć rehabilitacije uspješno i vraćaju. Klub laringektomiranih Zagreb jedan je od 11 klubova čije djelovanje objedinjuje krovna udruga Hrvatska zajednica laringektomiranih.