x
x

Futur Z 2022

  01.05.2022.

I ove godine održava se kongres "Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015 - 2030 Futur Z" u organizaciji Hrvatskog društva za poslovnu etiku i zdravstvenu ekonomiku Hrvatskoh liječničkog zbora. Kongres će se održati u terminu od 6. i 7. 5. 2022. u Opatiji.

Futur Z 2022

Misao vodilja projekta i platforme Futur Z je organizirati jedinstveni događaj u Republici Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve neposredne dionike zdravstvenog sustava – liječnike, medicinske stručnjake, zdravstvene djelatnike, medicinske sestre i predstavnike privatnog i javnog zdravstvenog sustava.
Cilj je omogućiti interakciju i direktni kontakt sa predstavnicima zdravstvene administracije, državnih institucija, sektora zdravstvenog osiguranja, farmaceutskom industrijom, predstavnicima strukovnih komora, stručnih udruga vezanih uz zdravstvenu djelatnost, IT sektorom, udrugama pacijenata, ali i medijima koji su zastupljeni u velikom broju i izuzetno bitni zbog senzibilizacije javnosti.
Samo jasna strategija razvoja zdravstvenog sustava uz sinergiju svih dionika donijeti će maksimalnu korist i skrb za pacijente, održivi zdravstveni sustav i racionalizaciju postupaka.
Sinergija među svim tim sektorima u zdravstvenom sustavu izuzetno je važna i o smjeru razvoja mora se donijeti jasna strategija i konsenzus za slijedećih 10 do 15 godina.
Kongres FUTUR Z održava se tradicionalno pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva, Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), Koordinacije hrvatske obiteljske medicine (KoHOM), Hrvatske udruge bolničkih liječnika (HUBOL), većine udruga primarne zdravstvene zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Inovativne farmaceutske inicijative (iF!), Hrvatske komore medicinskih sestara, Hrvatske ljekarničke komore, te niza važnih udruga i kompanija.

Program skupa nalazi se na poveznici: Futur Z

Izvor: Futur Z

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Andol PROPLIVIT total energyPLIVIT D 2000
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Maxflu
VIDEO GALERIJA
20:57
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: