x
x

Hrvatski kongres prevencijske i sportske medicine te kardiološke rehabilitacije

  14.09.2021.

Od 17. do 18. rujna 2021. u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji organizira se 1. hrvatski kongres prevencijske i sportske medicine te kardiološke rehabilitacije s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom „SCIENCE FOR HEALTH“ koji će tematski objediniti struku, znanost i praksu. Objavljen je novi program kongresa kojeg možete naći u nastavku.

Hrvatski kongres prevencijske i sportske medicine te kardiološke rehabilitacije

Sadržaj simpozija će obuhvaćati ključna znanja o medicini životnog stila, prevencijskoj i sportskoj medicini i kardiološkoj rehabilitaciji.

Program čine plenarna predavanja, znanstvena priopćenja, radionice funkcionalnih testiranja u sportskoj i rehabilitacijskoj medicini (CPET), radionice EKG-a u sportaša te interaktivne edukativne sadržaje.

Na predmetnom simpoziju planira se u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci predstaviti novi poslijediplomski studij „Sportska i rehabilitacijska medicina“ te obaranje Guinnessovog rekorda u najdužem podvodnom hodu u jednom dahu u izvedbi našeg sportaša Vitomira Maričića.

Kongres je internacionalnog karaktera, a svoj su dolazak uz predavače iz Republike Hrvatske potvrdili eminentni svjetski predavači iz navedenog područja.

Program (pdf)