x
x

Vizualizacija podataka, optimalna platforma za prezentaciju informacija

  29.07.2019.

Podaci nastali u zdravstvenom sustavu posljedica su marljivog i složenog rada zdravstvenog i administrativnog osoblja. Medicinski podaci iznimna su vrijednost jer se iz njih programskim obradama dobiva medicinska informacija.

Vizualizacija podataka, optimalna platforma za prezentaciju informacija

Osobni podaci po zakonu pripadaju u posebnu kategoriju povjerljivih podataka.

Poslovni podaci u kompleksnom zdravstvenom poseban su predmet obrade i jasne prezentacije, jer u sebi uključuju financijske, organizacije, procesne obrade koje treba jednostavno prezentirati.

Upravljanje lijekovima, ljudskim resursima, tehnologijama, listama čekanja, medicinskim procesima i obradama, organizacijom rada zahtijevaju drugačiji, moderniji, jasniji sustav pravovremenog informiranja uprave da može donositi optimalne poslovne odluke u prihvatljivom vremenu.

Posao informatičara je prikupljati, čuvati, obrađivati i prezentirati podatke u vidu informacija, jer kvalitetna informacija u zdravstvenom prostoru često doslovno znači život. Zato je i proces vizualizacije podataka upotrebom dobrih tehnologija danas postala često korištena dobra praksa.

Donošenje odluka na svim razinama u zdravstvu može se olakšati, ubrzati, temeljiti na pouzdanim i jednostavnim ključnim parametrima kroz dostupna grafička sučelja primjenom novih prezentacijskih platformi.

Claudio Škarecki, Davor Fanton, Dražen Pomper, Sara Pomper 

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Olfen gelAndol PROZipantola PROTECT
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Maxflu
VIDEO GALERIJA
20:57
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: