x
x

Javnozdravstvena kampanja: Dan dojki & BRA DAY

  20.09.2016.

Javnozdravstvena kampanja Dan dojki & BRA DAY održat će se u subotu, 24. rujna 2016. od 10.00 do 14.00 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Tijekom akcije provodit će se besplatni mamografski pregledi za žene starije od 40 godina. Za preglede se potrebno unaprijed zabilježiti

Javnozdravstvena kampanja: Dan dojki & BRA DAY

Hrvatska liga protiv raka, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Udruga pacijenata oboljelih od raka Sv. Juraj pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, Veleposlanstva Kanade i potporu Ministarstva zdravlja organiziraju javnozdravstvenu kampanju Dan dojki&BRA DAY, koja će se održati u subotu, 24. rujna 2016. od 10.00 do 14.00 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Tijekom akcije provodit će se besplatni mamografski pregledi za žene starije od 40 godina. Za preglede se potrebno unaprijed zabilježiti. Predbilježiti se moguće na brojeve telefona 01 46 96 309 i 46 96 393 od srijede, 21. rujna. S obzirom na to da je radi specifičnosti mamografskog pregleda broj žena ograničen, sve žene koje na dan akcije neće moći obaviti pregled pozivom na navedene brojeve telefona moći će dobiti termine za besplatnu mamografiju u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Uoči listopada, mjeseca tradicionalno posvećenog ženama koje se bore protiv raka dojke, javnozdravstvenom kampanjom Dan dojki&BRA DAY (koji se po prvi puta obilježava u Hrvatskoj) cilj je educirati žene o važnosti očuvanja zdravlja dojki, liječenju oboljelih i važnosti redovitih pregleda.

BRA DAY letak (pdf)

Izvor. Stampar.hr

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Andol PROPlivit C 1000 PlusIbuxin Rapid
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Gastal
VIDEO GALERIJA
20:57
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: