x
x

Kongres farmakoekonomike i istraživanja ishoda liječenja

  11.04.2019.

Deseti kongres farmakoekonomike i istraživanja ishoda liječenja s međunarodnim sudjelovanjem održat će se u Opatiji od 11. do 14. travnja 2019. godine.

Kongres farmakoekonomike i istraživanja ishoda liječenja

Srdačno Vas pozivamo da sudjelujete u radu desetog kongresa farmakoekonomike i istraživanja ishoda liječenja s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati u Opatiji od 11. do 14. travnja 2019. godine u organizaciji Sekcije za farmakoekonomiku i istraživanje ishoda liječenja Hrvatskog društva za kliničku farmakologiju i terapiju Hrvatskog liječničkog zbora.

Nadamo se da će ovaj Kongres nastaviti rad podjednako uspješno te će obuhvatiti kroz predavanja, poster prezentacije i organizaciju radionica raznovrsne teme iz područja razvoja politike zdravstvene zaštite, politike formiranja cijena i stavljanja lijekova na pozitivnu listu, ispitivanja komparativne učinkovitosti i kliničkih ishoda, kontrole potrošnje lijekova i istraživanja ekonomskih ishoda, procjene zdravstvenih tehnologija te mnoge druge.

 Drago nam je da će Kongres okupiti sve koji se u nas, u regiji i šire bave ovim područjem uključivši stručnjake raznih područja, od akademske zajednice, kroz udruge pa sve do regulatornih tijela i industrije, uz dodatno nastojanje promoviranja principa farmakoekonomike u široj javnosti.

Ovo je deseti Kongres koji je u organizaciji našeg Društva i Sekcije za farmakoekonomiku i istraživanje ishoda liječenja. Posebno nam je drago da je okupljena respektabilna grupa stručnjaka kao predavača i učesnika u više tematskih panel diskusija.

PROGRAM (pdf)

Više informacija možete naći na mrežnoj stranici:

http://pharmacoeconomics-congress.eu/en/

Prof. dr. sc. Dinko Vitezić
Predsjednik Sekcije za
farmakoekonomiku i istraživanje
ishoda liječenja Hrvatskog društva za
kliničku farmakologiju i terapiju HLZ-a

Prof. dr. sc. Igor Francetić
Sekcija za farmakoekonomiku i
istraživanje ishoda liječenja
Hrvatskog društva za kliničku
farmakologiju i terapiju HLZ-a