x
x

Tribina „Samopouzdani - sretniji i uspješniji?“

  30.09.2022.

Pozitivna slika o sebi važan je zaštitni čimbenik, čiji je razvoj važno potaknuti kod djece i mladih. Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja i Europske godine mladih, želi se ukazati na važnost razvijanja samopoštovanja te pomoći roditeljima da pronađu ravnotežu u izgradnji dječjeg samopoštovanja.

Tribina „Samopouzdani - sretniji i uspješniji?“

Tijekom odrastanja djeca prolaze razvojne faze, karakteristične po određenim izazovima. Za odrastanje i očuvanje mentalnog zdravlja iznimno je važna razina samopoštovanja i samopouzdanja. Mnoga istraživanja govore kako se osobe s pozitivnom slikom o sebi i visokim samopoštovanjem lakše nose sa svakodnevnim izazovima, uvjerenije su u svoje sposobnosti i imaju manji rizik za razvijanje rizičnih ponašanja. Međutim, kako ništa nije jednostrano, tako postoje i istraživanja koja govore da visoko samopoštovanje može imati i negativne učinke.

Tribina „Samopouzdani - sretniji i uspješniji?“ održat će se 10. listopada 2022. godine, s početkom u 18 sati putem YouTube kanala, a vodit će je mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica.

 

Prijave elektronskom poštom na adresu: andreja.radic@stampar.hr

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
PLIVIT D 2000GastalOlfen gel
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
PLIVIT C 1000 Plus
VIDEO GALERIJA
20:57
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: