x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 30.03.2023. do 01.04.2023.

„Škola infektologije ST-2023"

Mjesto: Sveučilišni odjel zdravstvenih studija, Ruđera Boškovića 35, 21000 Split
Organizator: KBC Split i Sveučilišni odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu

Tečaja trajnog medicinskog usavršavanja 1. kategorije „Škola infektologije ST-2023" održati će se održati od 30. ožujka do 1. travnja 2023., u Splitu, Sveučilišni odjel zdravstvenih studija, Ruđera Boškovića 35.

Tečaj je namijenjen liječnicima obiteljske medicine, pedijatrima, infektolozima, liječnicima hitne medicine te specijalizantima i specijalistima drugih usmjerenja, osobito onih koji sudjeluju u radu hitnog objedinjenog prijema. Predavači su osim specijalista infektologa su specijalisti drugih struka koji sudjeluju u dijagnosticiranju i liječenju bolesnika s infektivnim bolestima te zbrinjavanju specifičnih komplikacija infektivnih bolesti.
Cilj tečaja je edukacija u prepoznavanju, dijagnosticiranju, zbrinjavanju i liječenju najčešćih infektoloških sindroma u ordinacijama primarne zdravstvene zaštite te hitnim bolničkim prijemima uz neizostavnu edukaciju o prevenciji infektivnih bolesti.

Tečaj ima stručni i edukacijski karakter te će se bodovati prema Hrvatskoj liječničkoj komori sukladno kategoriji tečaja prve kategorije.

Kotizacija za sudionike iznosi 380 kn (specijalizanti) i 750 kn (specijalisti).

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
BisolexMaxirinoPLIVIT D 2000