x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 09.10.2024. do 12.10.2024.

Hrvatski kongres o Alzheimerovoj bolesti

Mjesto: u Vodicama, Hotel Imperial
Organizator: HDAB

Hrvatski kongres o Alzheimerovoj bolesti s međunarodnim sudjelovanjem – CROCAD 2024

Poštovane kolegice i kolege,

osobita mi je čast i veliko zadovoljstvo pozvati Vas u ime Organizacijskog odbora na Hrvatski kongres o Alzheimerovoj bolesti s međunarodnim sudjelovanjem, CROCAD-24. Kongres će se održati u Vodicama, u novouređenom Hotelu Imperial, od 9. do 12. listopada 2024. godine.

Organizatori su i ovaj put pozvali brojne ugledne domaće i strane predavače, u namjeri da prikažu najnovije spoznaje iz područja Alzheimerove bolesti (AB) i drugih demencija, a posebna pozornost bit će posvećena temama vezanim za njegovatelje i skrb bolesnika.

Pozivamo vas na slanje sažetaka te aktivno sudjelovanje na Kongresu, kako bi svi sudionici, kroz usmena izlaganja ili poster prezentacije, imali priliku saznati o novim otkrićima iz temeljnog i kliničkog područja te o skrbi za ljude oboljele od demencije. Vjerujemo da će i ovaj kongres, koji zagovara holistički pristup AB, pružiti mogućnost i prostor svim stručnjacima i ostalim zainteresiranim sudionicima iz drugih profesija, za razmjenu informacija i iskustava te tako doprinijeti svekolikom boljitku i dignitetu oboljelih od AB i njihovih bližnjih.

Prof. prim. dr. sc. Ninoslav Mimica, dr. med., IFAPA

Predsjednik Organizacijskog odbora CROCAD-24

Predsjednik Hrvatskog društva za Alzheimerovu bolest i psihijatriju starije životne dobi HLZ-a

Registracija sudjelovanja - https://alzheimer-croatia2024.com/registration/

Rezervacija smještaja – https://alzheimer-croatia2024.com/accommodation/

Prijava Sažetaka - https://alzheimer-croatia2024.com/abstracts/

WEB - https://alzheimer-croatia2024.com/

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte kongresnu agenciju Vivid Original d.o.o., kontakt osoba Goran Grbić / M:+385 (0) 98 1706 028

@ goran.grbic@vivid-original.com