x
x

Maxflu online kampanja osvojila zlatnu nagradu Web:Strategije

  16.12.2011.

Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2011., prema ocjenama neovisnih pojedinaca u žiriju otišla je u ruke kreativcima iz studija Fingere/iDEA za Maxflu online kampanju na webu i Facebooku.

Maxflu online kampanja osvojila zlatnu nagradu Web:Strategije

Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja već godinama promiče stvaralačku i izvedbenu izvrsnost regionalnih web profesionalaca za svoje dosad odrađene marketinške kampanje na webu. Upravo od takvih treba učiti kako bi cijelo tržište internetskog marketinga nastavilo rasti i na tome će Zlatna nagrada Web::Strategije i dalje ustrajati.
Na taj način su i javnost, ali i naručitelji online kampanji obavještavali o najboljima od najboljih - o pravim web profesionalcima koji svojom izvrsnošću i inovativnošću na području web marketinga odskaču od drugih. U ovoj kategoriji Zlatna nagrada Web::Strategije dodjeljuje se izvođačima za određenu kampanju.
Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2011., prema ocjenama neovisnih pojedinaca u žiriju otišla je u ruke kreativcima iz studija Fingere/iDEA za Maxflu online kampanju na webu i Facebooku. „Inovativan pristup online oglašavanju u korištenje viralne poruke na temu „Facebook je zaražen virusom!". Pozitivan odaziv ciljane grupe na kampanju." Riječi su kojima je član ocjenjivačkog odbora Damir Podhorski komentirao ovu nagradu.

Maxflu online kampanja iskoristila je Facebook društvenu mrežu kao platformu za komunikaciju s ciljanom publikom te doživjela svoje finale sa 8500 'lajkera'. Inovativan virtualni laboratorij na webu te nagradna igra u kojoj je bio cilj ublažiti simptome gripe i prehlade kod prijatelja, naišli su na veliki odaziv te je u samo 60 dana čak 29000 igrača ublažavalo simptome svojih prijatelja.