x
x

Prva međunarodna konferencija o edukaciji u medicini

  31.03.2023.

Međunarodna višednevna konferencija o izobrazbi u medicini, koja je u četvrtak počela u Rijeci, okupila je oko 400 sudionika i još tisuću njih online, a prvi put je u Hrvatskoj na jednome mjestu okupila predstavnike svih dionika medicinske izobrazbe.

Prva međunarodna konferencija o edukaciji u medicini

Medicinski fakultet u Rijeci, Texas Tech University Health Sciences Center El Paso (USA), Hrvatska liječnička komora, Sveučilište u Rijeci i Klinički bolnički centar Rijeka organiziraju međunarodnu konferenciju First International Conference on Teaching and Learning in Medical Education, u sklopu koje će biti održan i satelitski simpozij First International Student Symposium on Future Doctors Educating the World. Organizatori studentskog simpozija su Studentski zbog Medicinskog fakulteta u Rijeci, FOSS MEDRI, CroMSIC, European Medical Students’ Association i Studentska sekcija znanstvenog časopisa Medicina Fluminensis. Konferencija će biti održana u Lovranu od 31. ožujka do 02. travnja, uz posebne pretkonferencijske događaje, koji je održan u Palači Šećerane u Rijeci 30. ožujka 2023.

Konferencija je namijenjena medicinskim i drugim edukatorima u zdravstvenoj profesiji, upravama, studentima medicine i drugih studija u području zdravstvene profesije, specijalizantima, administratorima i svima koji sudjeluju u medicinskoj edukaciji. Preko Hrvatske liječničke komore moguće je cijelu konferencije pratiti online.

Više informacija potražite na stranici Konferencije

Final Program