x
x

Alliance4Life: online skup za doktorande i poslijedoktorande

  19.01.2022.

Alliance4Life – Early Stage Researcher´s Retreat 20. i 21. siječnja 2022. (online) - karijerne mogućnosti i mogućnosti financiranja

Alliance4Life: online skup za doktorande i poslijedoktorande
Jedna od tema je i kako profesionalni pristup u kreiranju rezultata istraživanja i njihovom priopćavanju u znanstvenim publikacijama, ali i u medijima može pomoći vašem istraživanju i karijeri?

Alliance4Life, savez koji okuplja 12 znanstvenih institucija iz 11 zemalja srednje i istočne Europe, u sklopu projekta Alliance for Life Sciences: From Strategies to Actions in Central and Eastern Europe (A4L_ACTIONS),http://alliance4life.ceitec.cz/, u kojem sudjeluje i Medicinski fakultet, organizira Early Stage Researcher´s Retreat 20. i 21. siječnja 2022. koje će biti održano online.

Događanje je namijenjeno doktorandima i poslijedoktorandima iz više od jedanaest europskih zemalja kojima će biti pružena jedinstvena prilika da se okupe, uče, umreže i istraže zanimljive karijerne mogućnosti i mogućnosti financiranja.

Prvi dan će biti namijenjen predstavljanju nekoliko stručnjaka koji su nakon stjecanja doktorata odlučili karijeru nastaviti u industriji te predstavljanju nekoliko zanimljivih biotehnoloških tvrtki koje će doktorandima predstaviti različite karijerne mogućnosti. Drugi dan je namijenjen učenju o tome kako profesionalni pristup u kreiranju rezultata istraživanja i njihovom priopćavanju u znanstvenim publikacijama, ali i u medijima može pomoći vašem istraživanju i karijeri te će bit predstavljene različite mogućnosti financiranja poput prestižnih MSCA poslijedoktorskih stipendija, MSCA razmjene osoblja, kao i ERASMUS+ program.

Detaljnije informacije možete pronaći u priloženom pozivnom pismu i programu.

A4L ESR Pozivno Pismo

A4L ESR Program

Događanje je besplatno te Vas ovim putem pozivamo da se prijavite putem sljedeće poveznice, ALLIANCE4LIFE ACTIONS (mitto.me), najkasnije do 19. siječnja 2022.

Izvor: Medicinski fakultet u Zagrebu

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Ibuxin RapidMaxirinoBisolex
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Gastal
VIDEO GALERIJA
20:57
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: