x
x

Sport za sve

  25.05.2018.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" i ove godine kao partner Zagrebačkog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" sudjeluje u organizaciji i obilježavanju 26. Svjetskog dana sporta.

Sport za sve

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i ove godine kao partner Zagrebačkog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” sudjeluje u organizaciji i obilježavanju 26. Svjetskog dana sporta koji će se održati u subotu, 26. svibnja 2018. godine na Športsko rekreacijskom centru Trnje, Ulica Grada Vukovara 236e, od 9.00 do 14.00 sati. U sklopu događanja bit će, između ostalog, organizirani sportski susreti i natjecanja u sljedećim sportsko-rekreacijskim disciplinama: šah, boćanje, stolni tenis, tenis, pikado.
 
Savez, godinama prati obilježavanje Svjetskog dana sporta, jednodnevnim pregledom aktivnosti „Sporta za sve“ Grada i na ŠRC Trnju okuplja više tisuća građana Zagreba u programima sporta za sve i sportske rekreacije.
 
Tijekom događanja održat će se mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka, provodit će se analiza tjelesnog sastava te kontrola vida.
 

Izvor: www.stampar.hr