x
x

Ministar Kujundžić na 16. Europskom zdravstvenom kongresu

  12.10.2017.

Ministar zdravstva prof. dr. sc. Milan Kujundžić sudjelovat će na 16. Europskom zdravstvenom kongresu koji se održava od 12.-13. listopada u Münchenu.

Ministar Kujundžić na 16. Europskom zdravstvenom kongresu

Na kongresu će se okupiti više od 1000 sudionika, predstavnika ministarstava, ravnatelja svih velikih bavarskih bolnica, predstavnika osiguravajućih društava i drugih dionika zdravstvenog sustava, a bavit će zdravstvenom politikom, dostupnim i održivim sustavima zdravstvene zaštite, novim tehnologijama i nizom drugih aktualnih tema u zdravstvu.

Ministar Kujundžić će govoriti o glavnim razlozima zbog kojih se isplati ulagati u Hrvatsku,  o hrvatskom zdravstvenom sustavu, njegovoj snazi i kvaliteti, našem visokoškolskom obrazovanju i  dugoj tradiciji.

Također, u poslijepodnevnim satima, od 14.30 do 15.45 sati, predviđena je prezentacija i razgovor s ministrom Kujundžićem, te s generalnim direktorom i direktorom za medicinske poslove REGIOMED-KLINIKEN GmbH koji su ostvarili jedinstven model suradnje s Medicinskim fakultetom Sveučilišta u Splitu.  Moderator je prof. dr. sc. Dragan Primorac.

Detaljniji podaci  dostupni su na web stranici Kongresa: www.gesundheitskongress.de

Izvor: Ministarstvo zdravstva