x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  15.02.2024.

Korištenje suvremenih tehnologija u istraživanjima adolescencije

Mjesto: u dvorani Plitvice u zgradi Nastavno-kliničkog centra Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Borongajska cesta 83f, Zagreb (Kampus Borongaj)

Znanstveni skup Korištenje suvremenih tehnologija u istraživanjima adolescencije održat će se u četvrtak 15. veljače 2024. godine od 9 do 15 sati na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Skup će se održati u dvorani Plitvice u zgradi Nastavno-kliničkog centra Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Borongajska cesta 83f, Zagreb (Kampus Borongaj).

Program skupa

Sudjelovanje na znanstvenom skupu je u potpunosti besplatno te je dio aktivnosti Uspostavnog HRZZ projekta Testiranje 5c modela pozitivnog razvoja mladih: tradicionalno i digitalno mobilno mjerenje (P.R.O.T.E.C.T. UIP-2020-2852), a obrazac prijave dostupan je na https://forms.office.com/e/NbwfPmVZbH.

Generacija adolescenata u svijetu broji više od 1.8 milijardi mladih te je najveća u povijesti. Odrastanje je danas obilježeno brojnim društvenim i ekonomskim krizama, klimatskim promjenama te kompleksnim čimbenicima u okruženju koji dovode do raznih individualnih razvojnih putanji. Ukoliko želimo odgovoriti na sve potrebe mladih danas, potrebno je promišljati o suvremenim metodama i korištenju tehnologije u istraživanjima adolescencije i u našem domaćem kontekstu. Odgovore o individualnim razlikama u životnim pričama adolescenata mogu nam dati razne metode uzorkovanja svakodnevnog iskustva te kombiniranje fizioloških mjerenja s tradicionalnim mjerama ljudskog razvoja.  

Ciljevi skupa su dijalog u ovom području, povezivanje domaćih znanstvenika koji imaju iskustva u raznim studijama adolescencije uz pomoć tehnologije, kao i buduća istraživanja i projekti, a namijenjen svim doktorandima i istraživačima koji se žele upoznati s metodologijom uzorkovanja iskustva, momentarne procjene, dnevničkih studija te primjene fizioloških i ambulatornih mjera u području adolescencije i šireg ljudskog razvoja.  

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Andol PROZipantola PROTECTOlfen gel