x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  Od 18.04.2024. do 20.04.2024.

Farmakoekonomika i ishodi liječnja

Mjesto: Hotel Excelsior U Lovranu
Organizator: HDKFiT

12. jadranski i 8. hrvatski kongres farmakoekonomike i istraživanja ishoda liječenja: ‘VALUE & EQUITY BASED ACCESS TO MEDICINE IN CEE’

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da sudjelujete u radu 12. jadranskog i 8. hrvatskog kongresu farmakoekonomike i istraživanja ishoda s fokusom na zemlje srednje i istočne Europe, koji će se održati u konferencijskom centru Hotela Excelsior u Lovranu, Hrvatska, od 18. do 20. travnja 2024. godine. Organizator je Sekcija za farmakoekonomiku i istraživanje ishoda Hrvatskog društva za kliničku farmakologiju i terapiju, Hrvatskog liječničkog zbora.

Glavni cilj ovogodišnjeg kongresa je pospješiti i unaprijediti stručnu i znanstvenu raspravu te suradnju između različitih dionika na temu:

'PRISTUP LIJEKOVIMA U ZEMLJAMA SREDNJE I ISTOČNE EUROPE TEMELJEN NA VRIJEDNOSTI I JEDNAKOSTI '
‘VALUE & EQUITY BASED ACCESS TO MEDICINE IN CEE’

Pored glavne teme kongresa, ovo su podteme ovogodišnjeg kongresa:
    • Pristup inovacijama, vrijednost i pravednost u donošenju odluka u zdravstvu
    • Spremnost za provedbu nadolazećih promjena zakonodavstva EU
    • Podaci iz stvarnog svijeta i informacijski sustavi
    • Izazovi nacionalne politike pristupa bolesnika lijekovima
    • Alternativni cjenovni aranžmani kao prilika za širi pristup lijekovima za naprednu terapiju (engl. Advanced Therapy Medicinal Products)
    • Razvoj i uspješna implementacija upravljanja zdravstvenom tehnologijom (engl. Health Technology Management) nakon odluke o uvrštenju lijeka na nacionalnu listu lijekova

Kongres će obuhvatiti i druge važne teme, kao što su razvoj zdravstvenih politika, cijene lijekova i uvrštenje na liste lijekova, komparativne studije učinkovitosti, istraživanje ishoda, vrijednost zdravlja i zdravstvenih intervencija, i mnoge druge.

Više podataka o kongresu možete naći na mrežnim stranicama kongresa: https://pharmacoeconomics-congress.eu/index.php?id=65

Više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici Kongresa. Omogućeno je i virtualno sudjelovanje na kongresu.

Pozivamo Vas na prijavu te isto tako molimo da proslijedite informaciju onima za koje mislite da bi bili zainteresirani.

Sažetci kongresa bit će tiskani u suplementu Pharmaca.

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Olfen gelMaxfluBisolex