x
x

CroEcho - web stranice za ehokardiografiju

  11.05.2011.

Radna skupina za ehokardiografiju Hrvatskog kardiološkog društva napravila je web stranice unutar portala Kardio.hr. Stranice sadrže važne informacije iz ehokardiografije.

CroEcho - web stranice za ehokardiografiju

CroEcho 2011

Simpozij Radne skupine za ehokardiografiju Hrvatskog kardiološkog društva 4. ehokardiografski skup s međunarodnim sudjelovanjem, održat će se u Opatiji od 20. do 22. listopada 2011. godine,u Hotelu "Ambasador".

Iznimna nam je čast pozvati Vas na CroEcho 2011, znanstveni i stručni simpozij u organizaciii Radne skupine za ehokardiografiju Hrvatskog kardiološkog društva.

Ehokardiografija je neizostavan dio suvremene kliničke kardiološke prakse i simbol njenog kontinuiranog napretka. Integracijom inovativnih metoda, njihove rutinske primjenjivosti i novim spoznajama u dijagnostici, liječenju i prognozi kardioloških bolesnika, ehokardiografija ne prestaje biti jednim od najvećih izazova suvremene kardiologije.

CroEcho 2011 je najveći edukativni, stručni i znanstveni skup u regiji, posvećen neinvazivnoj kardiovaskularnoj dijagnostici. Stručni sadržaj simpozija donosi najvažnije teme iz suvremene europske ehokardiografske prakse te ukazuje na dostignuća u Hrvatskoj. Težište edukativnog sadržaja zauzima tečaj temeljne ehokardiografije namijenjen kardiolozima, specijalizantima kardiologije, internistima, pedijatrima, anesteziolozima i svima onima koji žele svladati teoretske osnove ehokardiografije.

Izazov najboljim hrvatskim ehokardiografskim laboratorijima za prikaz vlatitih dostignuća donosi sekcija „Pješčani sat: puzzle iz Hrvatske". Znanstveni dio skupa posvećen je kliničkim, eksperimentalnim i biomehaničkim istraživanjima u ehokardiografiji i ostalim slikovnim metodama.

Ovaj skup je iznimna prigoda za okupljanje svih članova na godišnjem sastanku Radne skupine za ehokardiografiju Hrvatskog kardiološkog društva.

Veselimo se Vašem dolasku u Opatiju.

Prva obavijest CroEcho 2011 (pdf)