x
x

EducAl 2019: Gledaj osobu, a ne demenciju

  19.09.2019.

5. edukativna konferencija o Alzheimerovoj bolesti s međunarodnim učešćem EdukAl 2019 održat će se u četvrtak i petak 5. i 6. 12. 2019. u zagrebačkom Hotelu International. Rane prijave osiguravaju niže cijene kotizacije.

EducAl 2019: Gledaj osobu, a ne demenciju

Osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na EdukAl 2019 - Petu edukativnu konferenciju o Alzheimerovoj bolesti koja će se održati 5. i 6. prosinca 2019. u zagrebačkom Hotelu International. EdukAl je postao naš najveći skup o demenciji, njezinom bremenu i mogućnostima unaprijeđenja kakvoće života osoba koje žive s demencijom, a zanimanje za njega proširilo se je prošle godine i na nama susjedne zemlje pa je tako postao konferencija s međunarodnim sudjelovanjem.

Geslo ovogodišnje konferencije je „Gledaj osobu, a ne demenciju“. Ova snažna poruka izražava sav smisao potrebe jačanja psihosocijalnih pristupa osobama s demencijom koji su usmjereni na što duže očuvanje preostalih sposobnosti osoba s demencijom odgovarajućim nefarmaceutskim pristupima i jačanjem povezanosti s mogućnostima koje u tom području pruža medicina i javnozdravstvene politike.

Želimo nastaviti otvaranje EdukAla prema iskustvima svih koji liječe ili formalno i neformalno skrbe i njeguju osobe s demencijom, odnosno svojim odlukama utječu na kakvoću života osoba s demencijom. Stoga Vas pozivamo i da prijavite:

Na stranicama EdukAla naći ćete i e-obrazac za prijavu na konferenciju. Prijaviti se možete, ili zatražiti dodatne informacije i e-poštom – adresa je: edukal@alzheimer.hr ili telefonom (+385 91 4004 138).

Rane prijave traju do 1.10.2019. – iskoristite njihovu pogodnost.

Sudjelovanje na konferenciji boduje se sukladno pravilnicima stručnih komora.

Srdačan pozdrav do ponovnog susreta na EdukAl-u.

Prof. dr. sc. Ninoslav Mimica
predsjednik Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest

Mira Dajčić, bacc. physioth.
dopredsjednica Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest i
voditeljica savjetovališta Udruge

Tomislav Huić
predsjednik programsko-organizacijskog odbora EdukAl-a,
dopredsjednik Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest i
voditelj inicijative Prijatelji demencije - Hrvatska