x
x
<<< Popis svih stručnih skupova

  04.06.2022.

KONTROVERZE U GINEKOLOGIJI I PORODNIŠTVU

Mjesto: U Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta (3. kat u novoj zgradi na kampusu) u Ilici 242 u Zagrebu
Organizator: HDUGP

Hrvatsko društvo za ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji pri Hrvatskom liječničkom zboru i Medicinski fakultet Hrvatskog katoličkog sveučilišta pozivaju Vas na znanstveni simpozij

KONTROVERZE U GINEKOLOGIJI I PORODNIŠTVU

Znanstveni simpozij će se održati u subotu 4. lipnja 2022. s početkom u 9 sati.

Želja nam je i namjera na simpoziju problematizirati nove spoznaje, ali i kontroverzne teme iz područja ginekologije i porodništva. Kako bi se poticalo kritičko mišljenje i isprovocirala plodonosna diskusija, znanstveni simpozij održat će se u maniri talk showa u kojem će stručnjaci iz istog poručja govoriti o istoj temi s različitog stajališta. Vjerujemo da ćemo na kraju simpozija svi otići s nekim novim spoznajama, ali i s razmišljanjima iz različite perspektive.  Znanstveni simpozij  je namijenjen specijalistima i specijalizantima ginekologije i porodništva.

Znanstveni simpozij održat će se  u Velikoj dvorani Hrvatskog katoličkog sveučilišta (3. kat u novoj zgradi na kampusu) u Ilici 242 u Zagrebu. Misleći i na Vas koji zbog obveza niste u mogućnosti uživo prisustvovati, a želite napredovati i dalje stjecati nova znanja u struci, organizirali smo praćenje simpozija na ZOOM platformi.

Registracija za sudionike uživo započinje u 8.30 do 9 sati, a potom počinju predavanja od 9 sati s pauzama do 14 sati. Predavanja će održati jedanaest odabranih stručnjaka iz ginekologije i porodništva.

Podatke za prijavu nalaze se u nastavku mrežne stranice.

Nakon održanog simpozija elektroničkim putem poslat ćemo Vam potvrdu o sudjelovanju. Simpozij se boduje prema Pravilniku Hrvatske liječničke komore.

Vjerujem da ćete se odazvati našem pozivu u što već i radujem se susretu s Vama!

Predsjednica HDUGP

izv. prof. prim. dr. sc. Ingrid Marton, dr. med.

PROGRAM

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Ibuxin RapidMaxirinoMaxflu