x
x

Pomoć oboljelima od poremećaja hranjenja

  18.10.2012.

Od srpnja 2012. godine u Zagrebu djeluje Centar za poremećaje hranjenja BEA (bulimija, ednos, anoreksija), s ciljem pružanja psihosocijalne podrške oboljelima, te njihovim obiteljima.

Pomoć oboljelima od poremećaja hranjenja

Procjenjuje se da u Hrvatskoj ima oko 45.000 oboljelih od poremećaja hranjenja, a Centar BEA pruža kontinuiranu grupnu podršku u okviru civilnog sektora na području čitave Hrvatske.

Centar za poremećaje hranjenja BEA predstavlja nastavak višegodišnjeg rada okupljenih stručnjaka, putem dokazano uspješnih programa u području poremećaja hranjenja.

Uz aktivnosti Savjetovališta i grupe podrške za oboljele, u listopadu kreće s radom Edukativno-terapijska grupa za oboljele od bulimije nervoze.
Voditeljica je prof.dr.sc. Alessandra Pokrajac-Bulian s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci. Grupe započinju s radom 19. listopada, Prijave se primaju dok se grupa ne popuni na info@centarbea.hr

Centar BEA provodi i preventivni program za učenice srednjih škola, te sudjeluje u izradi Strategijskih smjernica za unapređenja prevencije i liječenja poremećaja hranjenja u RH.

Za više informacija: www.centarbea.hr, info@centarbea.hr

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Zipantola PROTECTGastalMaxirino
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Gastal
VIDEO GALERIJA
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: