x

SPECIJALIZACIJE

x

Održano treće izdanje utrke „Maksimirski Minus Zwei cener“

  03.04.2017.

Treće izdanje utrke „Maksimirski Minus Zwei cener“ održano je 1.travnja u parku Maksimir. Najljepša utrka grada Zagreba organizirana je povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, koji je ove godine posvećen depresiji. Ovogodišnje izdanje okupilo je više od 500 građana, a cilj organiziranja utrke promocija je zdravog načina života i uživanja u prirodi.

Održano treće izdanje utrke „Maksimirski Minus Zwei cener“

Građani su tako pridonijeli važnosti ovoga događaja koji se već treću godinu za redom održava u Zagrebu s ciljem promocije sportske rekreacije te unaprjeđenja zdravlja i kvalitete življenja. Utrku je podržao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, i sam velik ljubitelj rekreativnog trčanja.

„Trčanjem možemo poboljšati raspoloženje pojedinca, zaštititi se od stresa, ali i  povoljno utjecati  na  depresiju, poremećaj koji je svake godine u porastu po broju oboljelih. Utrkom želimo naše građene motivirati da usvoje rekreaciju kao stil života i zdravu naviku koja će unaprijediti njihovu kvalitetu života“, istaknula je doc. dr. sc. Antonija Balenović, dr. med., ravnateljica Doma zdravlja Zagreb – Centar.

Više na www.stampar.hr

OGLASI
Ibuxin RapidMaxfluGastal
OGLAS
Andol PRO
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: