x
x

Alumni priča Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 3. 7.

  28.06.2023.

Alumni priča: Kako ojačati angažman naših alumna? – 3. 7. 2023. u 14 sati, FER

Alumni priča Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 3. 7.

U ime predsjednika Predsjedništva i Saveza društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu ALUMNI UNIZG, prof. dr. sc. Maria Šafrana pozivamo vas na Skupštinu Saveza ALUMNI UNIZG i još jednu Alumni priču koja će se održati u ponedjeljak, 3. srpnja 2023. u 14 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Unska ulica 3, Zagreb (dvorana D2). 

U uvodnom dijelu skupa predsjednik Saveza, prof. dr. sc. Mario Šafran podnijeti će kratko Izvješće o radu Predsjedništva Saveza za razdoblje srpanj 2022. - srpanj 2023., nakon čega će biti održana Alumni priča: Kako ojačati angažman naših alumna?. Gosti razgovora bit će alumni Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koji rade i žive u Sjedinjenim Američkim Državama prof. dr. sc. Ivan Damjanov i prof. dr. sc. Steven Živko Pavletić te Mladen Pejković, predsjednik Alumni odbora FER-a i stariji izvršni direktor u Atlantic Grupi. 

Ljubazno vas molimo da svoje sudjelovanje i sudjelovanje kolega iz vaše udruge najavite putem maila na adresu: alumni@unizg.hr  najkasnije do petka, 30. lipnja 2023. 

Registracija počinje od 13:30 sati te vas molimo da svakako dođete na vrijeme za registraciju i druženje uz kavu prije početka službenog programa.

Veselimo se skorom susretu i stojimo na raspolaganju u slučaju dodatnih pitanja.

Mario Šafran, Paula Pavletić i Petra Lojen
Savez ALUMNI UNIZG