x
x

Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj

  14.06.2017.

​Na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, dana 9. i 10. lipnja 2017., u organizaciji Centra za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu, održani su „Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj“.

Dani zdravstvenih karijera u Republici Hrvatskoj

Republika Hrvatska suočava se s odljevom stručnjaka radi odlazaka u mirovinu, ali i radi veće mobilnosti u Europskoj uniji. Ministarstvo zdravstva u suradnji s drugim ministarstvima, obrazovnim i stručnim institucijama veliku pažnju posvećuje upravo planiranju i zadržavanju zdravstvenih radnika u Republici Hrvatskoj razvijanjem pozitivnih mjera kroz nacionalnu strategiju kojom bi se postigli bolji uvjeti rada, motiviranost doktora medicine za rad i ostanak, razvijanja boljih uvjeta radne sredine, unaprijeđivanje usluga liječenja, unaprjeđivanjem trajne izobrazbe, cjeloživotnog učenja, razvijanja beneficija i odobravanje specijalizacija u depriviranim područjima i sl.
Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu aktivno utječe na zapošljavanje doktora medicine odmah nakon diplomiranja, ali i drugih zdravstvenih radnika u Republici Hrvatskoj i pomaže mladim liječnicima u izboru buduće specijalizacije u hrvatskim zdravstvenim ustanovama.

OGLASI
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
GastalZipantola PROTECTAndol PRO
OGLAS
Upućujemo zdravstvene radnike na posljednji cjelokupni sažetak opisa svojstava lijeka na PLIVAmed.net-u.
Maxirino
VIDEO GALERIJA
ONLINE TEČAJ

Pristupite online
testiranju: